Les competicions de surf més destacades a Catalunya

Si ets un amant del surf i vius a Catalunya, segur que vols saber quines són les competicions més importants que es celebren a la teva comunitat autònoma. En aquest article, t’explicarem les competicions de surf més destacades a Catalunya perquè no et perdis cap detall.

  1. El Quiksilver & Roxy Pro France Encara que no es celebri a Catalunya, el Quiksilver & Roxy Pro France és una de les competicions de surf més importants del món i es celebra a la costa sud-oest de França, molt a prop de la frontera amb Catalunya. Aquesta competició reuneix els millors surfistes del món per competir en les onades impressionants de la platja de La Gravière.
  2. El Surfing Longboard Festival El Surfing Longboard Festival és una competició de surf que es celebra a la platja de la Barceloneta, a Barcelona. Aquesta competició té lloc durant un cap de setmana i és una gran oportunitat per als amants del surf per veure alguns dels millors longboarders del país competint en un ambient amistós.
  3. El Rip Curl GromSearch International Final Encara que no es celebri a Catalunya, el Rip Curl GromSearch International Final és una competició de surf per a surfistes joves que acull participants de tot el món. Els surfistes qualificats competeixen a la platja de Maresias, a Brasil, per guanyar el títol de campió del Rip Curl GromSearch International.

Encara que la costa catalana no acull moltes competicions de surf de renom mundial, els amants d’aquest esport poden gaudir de la competició nacional i internacional de surf en altres llocs propers. Així que si vols viure la passió del surf, no deixis de seguir aquestes competicions per viure en directe les millors onades i els millors surfistes del món.

Back to Top