Les millors botigues per aconseguir material de surf a Catalunya

Si ets un apassionat del surf i vius a Catalunya, segurament ja saps que hi ha moltes opcions per aconseguir material de surf. No obstant, quines són les millors botigues per aconseguir-ho? En aquest post, t’expliquem les botigues de surf de referència a Catalunya perquè puguis trobar el material que necessites per gaudir de les onades.

 1. Fes Surf
  Fes Surf és una de les botigues de surf més reconegudes de Catalunya. Amb diversos punts de venda a Barcelona, Maresme i Girona, ofereixen una gran varietat de material de surf per a totes les edats i nivells. A més, també tenen una escola de surf per a aquells que vulguin aprendre a surfar.
 2. Hawaii Surf
  Hawaii Surf és una altra botiga de referència per als surfistes a Catalunya. Amb més de 30 anys d’experiència, ofereixen un ampli ventall de productes de les millors marques internacionals. A més, també ofereixen lloguer de material per a aquells que vulguin provar diferents tipus de taula de surf.
 3. Ona Malibu
  Ona Malibu és una botiga especialitzada en taulers de surf. Amb botigues a Barcelona i Tossa de Mar, ofereixen una gran varietat de taulers per a tots els nivells i estils de surf. A més, també tenen una escola de surf i organitzen viatges de surf a destinacions exòtiques.
 4. Surf&Co
  Surf&Co és una botiga de surf situada a Girona que ofereix una gran varietat de material de surf per a tots els gustos. A més, també organitzen cursos de surf per a principiants i perfeccionament per a aquells que vulguin millorar les seves habilitats.
 5. Ocean Line
  Ocean Line és una botiga de surf situada a Tarragona que ofereix una gran varietat de material de surf per a tots els nivells. A més, també organitzen cursos de surf per a tots els nivells i edats. Aquesta botiga és especialment coneguda pels seus productes de windsurf.

Conclusió: Com has pogut veure, a Catalunya hi ha moltes botigues on pots aconseguir material de surf de qualitat. Ja sigui que vulguis comprar una taula nova o llogar una per provar, aquestes botigues ofereixen una gran varietat de productes per a tots els nivells i estils de surf. Així que, no esperis més, agafa la teva taula de surf i gaudeix de les onades!

Back to Top