Les millors aplicacions de meteorologia per al surf

Si ets un apassionat del surf, segur que ja saps que la meteorologia és una de les claus per saber quan és el millor moment per agafar les ones. Afortunadament, avui dia hi ha una gran varietat d’aplicacions que et permeten conèixer les condicions del temps i del mar amb gran precisió, perquè puguis planificar la teva pròxima sessió de surf amb antelació i aprofitar al màxim les teves sortides a l’aigua.

A continuació, et presentem les millors aplicacions de meteorologia aplicada al surf:

  1. Surfline

Sense dubte, Surfline és una de les aplicacions més conegudes i populars entre els surfistes. Aquesta app proporciona informació detallada sobre les condicions del temps i del mar en més de 3.000 llocs de surf arreu del món, així com previsions de fins a 17 dies de forma molt precisa. A més, també inclou càmeres en directe perquè puguis veure les condicions del mar en temps real.

  1. Magicseaweed

Magicseawhttps://magicseaweed.com/eed és una altra aplicació imprescindible per als amants del surf. A través d’aquesta app podràs accedir a informació precisa sobre les condicions del temps i del mar, així com a previsions de fins a 16 dies. A més, ofereix informació sobre la mida de les ones, la direcció del vent, la temperatura de l’aigua i altres dades importants per als surfistes.

  1. Windy

Windy no és específicament una aplicació de surf, però és molt útil per conèixer les condicions del vent, que és un factor clau per a la pràctica del surf. Aquesta app ofereix informació detallada sobre la velocitat i la direcció del vent en temps real, així com previsions de fins a 10 dies. A més, inclou informació sobre altres aspectes meteorològics, com la temperatura, la humitat i la pressió atmosfèrica.

  1. Surf Forecast

Surfforecast és una aplicació que es centra exclusivament en la informació de les onades, una informació crucial per als surfistes. A través d’aquesta app podràs accedir a informació detallada sobre la mida de les onades, la seva direcció i la seva freqüència, així com a previsions de fins a 7 dies. A més, també inclou informació sobre la temperatura de l’aigua i la direcció del vent.

  1. Windfinder

Windfinder és una aplicació que ofereix informació detallada sobre les condicions del vent i del mar, així com previsions de fins a 9 dies. A més, inclou informació sobre la temperatura de l’aigua i altres dades importants per als surfistes. Aquesta app és molt útil per als surfistes que busquen llocs de surf.

Back to Top