Les millors platges per fer surf a Catalunya

Les millors platges per fer surf a Catalunya

Catalunya té una costa de més de 500 quilòmetres, amb nombroses platges on es pot practicar el surf. Si ets un amant del surf i vols descobrir les millors platges de la zona, aquí tens una llista que no et deixarà indiferent.

Costa Brava

La Costa Brava és una de les zones més conegudes per practicar el surf a Catalunya. Les platges de la Costa Brava ofereixen onades perfectes per als surfistes de tots els nivells. Algunes de les millors platges per fer surf a la Costa Brava són:

 • Platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols
 • Platja de la Fosca a Palamós
 • Platja de Pals a Pals

Maresme

El Maresme també és una zona popular per als amants del surf a Catalunya. Les platges del Maresme són conegudes per les seves onades suaus i per ser adequades per als principiants. Algunes de les millors platges per fer surf al Maresme són:

 • Platja de Canet de Mar a Canet de Mar
 • Platja del Masnou al Masnou
 • Platja d’Ocata a El Masnou

Costa Daurada

La Costa Daurada és un altre destí popular per als surfistes a Catalunya. Aquesta zona té platges que són famoses per les seves onades grans i poderoses, fet que les fa perfectes per als surfistes més experimentats. Algunes de les millors platges per fer surf a la Costa Daurada són:

 • Platja de la Pineda a Vila-seca
 • Platja de Tarragona a Tarragona
 • Platja de l’Arrabassada a Tarragona

Costa del Garraf

La Costa del Garraf és una altra zona que també ofereix algunes de les millors platges per fer surf a Catalunya. Aquesta zona té onades per als surfistes de tots els nivells, des de les ones suaus fins a les ones més grans. Algunes de les millors platges per fer surf a la Costa del Garraf són:

 • Platja de Castelldefels a Castelldefels
 • Platja de Sant Sebastià a Sitges
 • Platja dels Barracons a Vilanova i la Geltrú

Conclusió

Si busques les millors platges per fer surf a Catalunya, aquestes són només algunes de les opcions que pots trobar. Independentment de la zona que triïs, és important assegurar-te de tenir el material adequat i prendre les precaucions necessàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to Top